Çıralı İlkokulu
çıralı ilkokulu

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan akıl ve bilimin esas alndığı, bilim dünyası ile bütünleşmiş araştırma gücünü toplumsal yararlılığa dönüştürebilen nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır

MİSYON

Biz; bilimi, çağdaşlığı, demokratik özellikleri benimseyen, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmek, bu çerçeveden hareketle, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

TAM GÜN

DERS BAŞLAMA : 08.10 DERS BİTİŞ : 14.10

OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZLERİDİR.

Uydu İnternet (VSAT)

ŞANLIURFA MERKEZE UZAKLIK 29 KM

ÇIRALI KÖYÜ KARAKÖPRÜ ŞANLIURFA

Kontenjan Bilgileri

. . SOSYAL BİLGİLER TERCİHİ YAPACAKLARIN 6 SAAT DERSİ OLACAĞINDAN NORM FAZLASI DURUMUNA DÜŞECEKLERDİR.

Diğer Hususlar

SOSYAL BİLGİLER BRANŞINDAN TERCİH EDECEK ARKADAŞLAR 6 SAAT DERS SAATİ OLDUĞUNDAN NORM FAZLASI DURUMUNA DÜŞECEKTİR.